7199 0400ForsideSpørgsmål og SvarFragt og leveringHandelsbetingelserKontakt os
0
0,00 DKK
Søg produkt her...
 

Handelsbetingelser


Indhold:

  1. Persondatapolitik

  2. Logstatistik

  3. Bestilling

  4. Betaling

  5. Levering

  6. Fortrydelsesret

  7. Reklamation

  8. Klageadgang

  9. E-markedsføring

  10. Kontaktinformation

  11. Standardfortrydelsesformular


Nærværende handelsbetingelser er gældende for al handel foretaget via www.glasbutikken.dk.

1. Persondatapolitik
Vi indhenter kun personoplysninger i forbindelse med køb fra vores online butik med henblik på levering. Det drejer sig om følgende oplysninger:

  • CVR-nummer – Hvis du er en virksomhed

  • Navn

  • Adresse

  • Postnummer

  • By

  • Telefonnummer

  • Email-adresse



Disse oplysninger registreres hos glasbutikken og gemmes i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes, jævnfør bogføringsloven. De indsamlede oplysninger benyttes kun i forbindelse med vores regnskab da Skat kan kræve at se dokumentation for vor fakturering.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte hos glasbutikken har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige for glasbutikken.dk er HM Group Denmark A/S.

Oplysninger afgivet til glasbutikken.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Alle indsamlede oplysninger opbevares ukrypteret i virksomhedens database og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Når data indskrives i databasen foregår det via en SSL-krypteret linje.

Som registreret hos HM Group Denmark A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til HM Group Denmark A/S via e-mail (info@glasbutikken.dk).

Har du spørgsmål i forbindelse med vores datapolitik kan du kontakte glasbutikken på telefon +45 71 99 04 00.

2. Logstatistik
Logstatistik bruges på www.glasbutikken.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På www.glasbutikken.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet samt at skabe øget brugervenlighed. Vi registrerer ingen oplysninger om dig eller nogen anden kunde, der kan henføres til fysiske personer, hvis der ikke er tale om salg fra vores online butik. Se persondatapolitik ovenfor.

Som registreret hos www.glasbutikken.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til glasbutikken via e-mail: info@glasbutikken.dk.

Cookies
glasbutikken.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

3. Bestilling
Du kan bestille varer fra www.glasbutikken.dk direkte fra hjemmesiden. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på glasbutikken.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.
En aftale kan altid let annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig at den er blevet indgået af et barn eller ung under 18 år.

Når du har bestilt via ovenstående, registreres du som kunde i vores database. Alle priser på websitet angives inklusive moms og i danske kroner. Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter, told mm. Priserne er dagspriser.
Når du handler med glasbutikken.dk indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende den mail til info@glasbutikken.dk.


Sådan er købeprocessen via vores onlinebutik:

  1. De ønskede varer tilføjes til indkøbskurven

  2. Når de ønskede varer er i indkøbskurven trykkes på knappen "Til kassen"

  3. Kassen (Gennemfør ordre): Du bliver nu bedt om at indtaste dine kontakt- og leveringsoplysninger.

  4. Vælg betalings- og forsendelsesmetode.

  5. Indtast dine kortoplysninger

  6. Godkend din ordre ved at markere: "Jeg acceptere betingelserne", og tryk på knappen "Godkend og Betal"


Hvis betalingen blev gennemført tilfredsstillende, får du nu en mail med din ordrebekræftelse. Hvis betalingen ikke blev gennemført vil man blive præsenteret for en fejlbesked og du kan trykke på knappen "Tilbage" for at prøve igen. Når betalingen er gennemført tilfredsstillende vil du få tilsendt mail til den e-mail adresse man indtastede tidligere. Umiddelbart efter afsluttet køb vil du kunne udskrive din ordrebekræftelse. Hvis du ikke modtager ordrebekræftelsen pr mail kan der rettes henvendelse til glasbutikken enten via info@glasbutikken.dk eller på telefon + 45 71 99 04 00. Alle aftaler indgås på dansk.

4. Betaling
Betales med betalingskort er du sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har, som hovedregel, ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

I vores e-butik kan du betale med Dankort, eDankort, Mastercard, EUROcard, VISA og VISAelectron, Maestro.

Glasbutikken.dk opkræver ikke gebyr ved betaling.

Du kan også betale via bankoverførsel (obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen). Vi sender dine varer så snart betalingen er modtaget. Send en mail på salg@glasbutikken.dk hvis du ønsker denne betalingsløsning.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS/Nets, der kan læse dem. Hverken www.glasbutikken.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra glasbutikken A/S. Ved betaling med bankoverførsel sendes varen først, når betalingen er registreret. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

5. Levering
Levering sker med GLS, Danske Fragtmænd eller vores leverandørs egen bil afhængig af størrelsen af produktet. Leverancen omfatter kun de i ordrebekræftelsen nævnte produkter. Leveringstiden er 3-7 hverdage for produkter på glasbutikken.dk. Hærdet glas bliver ekstra forarbejdet og kræver ofte et par dage yderlige til levering. Der kan dog forekomme udsolgte længder/dimensioner, du vil I så fald blive kontaktet af os med en ny leveringstid.

Ved bestilling af to eller flere produkter kan leveringen blive opdelt i to eller flere leveringer. Opdelt levering vil ikke medføre yderligere omkostninger for kunden. Ved synlige skader, fejlleverancer eller reklamation er det meget vigtigt, at påtale det overfor vognmanden/posten således at det kan påføres fragtbrevet. Det er derfor altid en god idé at tjekke varen ved levering. Hvis muligt tages et digitalt foto af skader ved leveringen og sende det til info@glasbutikken.dk med beskrivelse af leveringsdag, tid og skadens art.

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragtprisen er fra 49 kr. og op til 400 kr. afhænger af produktet og antallet. Fragtprisen fremgår med det samme når produktet er lagt i kurven. For ordrer over kr. 5.000,00 er leveringen fragtfri i hele Danmark, dog undtaget ikke brofaste øer.

Vi leverer til Danmark.
Ved levering til ikke-brofaste øer, leveres til nærmeste brofaste færgehavn. Levering til ikke-brofaste øer vil blive pålagt et ekstra fragttillæg. Tillæggets størrelse afhænger af hvor varen skal leveres.

Du har mulighed for at hente varen selv i forskellige afdelinger i Danmark og dermed spare fragten. Se adresser under leveringsmetoder sidst i bestillingsprocessen.

Vi har ingen varer på salgskontoret i Hadsund.

6. Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på glasbutikken.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en email til salg@glasbutikken.dk eller ring til os på 71990400. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende den pr. mail. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i dette dokument.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1. levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Varer købt på specialmål eller tilskåret på dine mål, er således ikke omfattet af fortrydelsesretten. Dette gælder eksempelvis alle glasplader/stænkplader mv. skåret på mål. Dette gælder også alle vinduesglas, glasværn, brusenicher mv. skåret på mål.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes tilbage til vores leverandør. Kontakt os for at få oplyst nærmere adresse.

Bemærk, at varen kommer direkte fra vores leverandør, så det er oftest tilbage til denne leverandør returvaren skal sendes. Ekspeditionen går derfor hurtigere hvis du kontakter os inden en vare sendes retur, så vi kan oplyse om den korrekte leveringsadresse.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

7. Reklamation
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du kan reklamere over fejl og mangler ved produktet i 24 måneder efter købet.
Det er dog en forudsætning at disse mangler, ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.
Hvis varen er behæftet med en mangel, har du som forbruger mulighed for enten at få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
glasbutikken.dk kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle omkostninger forbundet med de- og genmontering af solgte varer.

Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes tilbage direkte til vores leverandør, kontakt os for adresse:

Bemærk, at varen kommer direkte fra vores leverandør, så det er oftest tilbage til denne leverandør returvaren skal sendes. Ekspeditionen går derfor hurtigere hvis du kontakter os inden en vare sendes retur, så vi kan oplyse om den korrekte leveringsadresse.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Ved synlige skader og fejlleverancer opfordres du til at påtale det overfor vognmanden/posten således at det kan påføres fragtbrevet. Det er derfor altid en god idé at tjekke varen ved levering.

8. Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Jens-Jakob Sørensen, tlf. 71990400 eller salg@glasbutikken.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Du kan klage til Forbrugerklagenævnet:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

9. E-markedsføring
Der udsendes ingen e-mail-reklamer, nyhedsbreve eller lignende fra www.glasbutikken.dk, medmindre kunden selv aktivt har tilmeldt sig dette.

10. Ansvar & forbehold
Alle bygninger er forskellige, og der er forskellige forhold og forudsætninger for ethvert nybyggeri. Derfor er alle montagevejledninger – både skriftlige og verbale – af vejledende karakter. Det er dit eget ansvar at rådføre dig med en byggeteknisk rådgiver.

11. Tolerancer
Skæretolerancer:

2, 3, 4, 5, 6, 7 og 8mm
+/- 2mm for dimensioner indtil 2000mm
+/- 3mm for dimensioner større end 2000mm

10 og 12mm
+/- 3mm for dimensioner indtil 2000mm
+/- 4mm for dimensioner større end 2000mm

15 og 19mm
+/- 5mm for dimensioner indtil 2000mm
+/- 6mm for dimensioner større end 2000mm

Andre tolerancer henvises til EN 12150

12. Hærdemærke
Alt hærdet glas kommer med et stempel, kaldet et hærdemærke, der beskriver, at glasset er lavet i overensstemmelse med Europæisk standard EN 12150. Hærdemærket er rundt (Ø20mm) og brændt ind i glassets hjørne - typisk nederste venstre hjørne. Hærdemærket er gråligt, og er ikke specielt tydeligt. Vælger du hærdet glas uden et stempel, er glasset ikke godkendt efter Europæisk standard EN 12150.

Der er ikke som standard hærdemærke på stænkplader eller almindelige hærdede glasplader, der er kun på thermoruder og glasværn. Hvis du ønsker et hærdemærke på stænkplader eller en almindelig glasplade, så kontakt os umiddelbart efter din bestilling, eller skriv en besked i notatfeltet i bestillingsprocessen. Hærdet glas uden hærdemærke er fremstillet på præcis samme måde som hærdet glas med hærdemærke. Der er kun mærket til forskel.

13. Kontaktinformation
Glasbutikken (HM Group Denmark A/S)
Havnevej 12B
9560 Hadsund
Etableringsår 2007

Telefon: 71990400
CVR: 30527615
WEB: www.glasbutikken.dk
Email: info@glasbutikken.dk


Standard fortrydelsesformular



(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til glasbutikken.dk, Havnevej 12B, 9560 Hadsund. Tlf. 71990400, Email: info@glasbutikken.dk
- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
- Bestilt den (*)/modtaget den (*)
- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
- Dato

(*) Det ikke relevante udstreges